mandag 5. januar 2009

GODT NYTTÅR

Ja, godt nyttår folkens. Her har det ikke vært mye aktivitet, men kan fortelle at det var hektisk hjemme de siste dagene før jul. Det ble produsert julekort til de grader, selvfølgelig skulle jeg ha begynt mye tidligere, men dette er jo første året jeg lager kort så det ble som det ble. Fikk ikke tatt bilde av de kortene jeg laget heller, siden printeren streiket oppi det hele og jeg måtte jo få printet ut bildene som jeg skulle ha i julekortene. Så prioriteten ble å kortene ferdig og levert ut i full fart.

Hadde ei veldig trivelig jul med besøk av min bror og hans to barn, så det har ikke vært tid til mye avslapning, men veldig moro var det. Spesielt for mine barn som fikk ha lekekammerater i hus hele jula. Emily på 10 år syns det er veldig moro med kort laging og produserte litt mens hun var her oppe, også fikk hun med seg en del kartong og pynt, så renger med det lages fine kort sørpå også nå :-)

Nå håper jeg at dagene roer seg litt og at man får tid til å sette seg bak scrappepulten igjen. Håper også at vi skal få ryddet litt og ordnet litt i huset i løpet av de nærmeste ukene, slik at jeg får flyttet kroken min ut fra soverommet. Også skal vi flytte klesskapene våre ut av Siri sitt rom slik at vi kan begynne å ordne litt på rommet hennes. Og så må vi handle inn litt hyller slik at vi har noe å samle alt rotet i.

Litt av et prosjekt, men skal bli godt å få det gjort.

Skal legge ut litt bilder etterhvert.

1 kommentar:

Johanne sa...

Hei på deg og godt nyttår!
Oppdaga no først at du også har blogg, litt treig av mæ dessverre. Skal ta å legge dæ til lista mi åsså.

Godt å se det er flere som syns det er hektisk før jul... I fjor lagde jeg julekortene selv, og jobba til krampa tok meg. I år henta jeg kort på EliteFoto istedenfor... ;)